Takmålning & Måla Plåttak i Varberg & Halland

Behöver sitt tak målas om? Då har du kommit rätt. Vi är en noggrann takfirma med många års erfarenhet av takmålning. Vi ser till att dina plåttak är nymålade och vackra. Att måla om taket regelbundet är viktigt för att öka takets livslängd. Det minskar risken för rost, smuts och annat slitage.

Takmålning med precision till bra pris

Vi erbjuder prisvärda talmålningar med ett noggrant och snyggt resultat. Självklart skickar vi alltid en gratis offert på takmålningen så att du vet hur mycket det kommer att kosta. Kom ihåg att du som privatperson kan använda ROT-avdraget för att reducera kostnaderna när du målar om taket. Vi kan hjälpa dig med takmålning för villor, fritidshus, garage och radhus såväl som för kommersiella fastigheter, lagerlokaler, industrilokaler, BRF och flerbostadshus.

Din takmålare i Varberg

Vår takfirma är baserad i Varberg, men vi utför takmålning och andra takarbeten i hela Halland. Vårt verksamhetsområde inkluderar Varberg, Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad. Vi erbjuder flexibla lösningar och du kan alltid räkna med ett gott bemötande. Välkommen till oss när du vill ha nymålade plåttak!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *