Takbyte & Omläggning Tak i Varberg & Halland

Börjar det bli dags att lägga om taket? Hör av dig till oss så ser vi över ditt tak och tar fram en skräddarsydd lösning för just ditt takbyte. Vi är en kompetent takfirma som ser till att arbetet utförs med precision och kvalitetstänk. Det finns flera orsakar till att lägga om taket. Ibland är det för att taket är trasigt och behöver renoveras och ibland är det för att ett nytt utseende önskas. Oavsett skäl till takbytet så hjälper vi dig med omläggningen av ditt tak!

Vi lägger om tak i Varberg

Vi är en lokal takfirma som du kan anlita för omläggning av tak och takbyte i Varberg och i närliggande områden i Halland. Vårt verksamhetsområde inkluderar även Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad.

Vi kan allt om tak

Att lägga tak kräver erfarenhet, kunskap och noggrannhet. Vi är takläggare och tätskiktsmontörer som har många års erfarenhet av byten och omläggning av tak. Vi kan allt om tak och ser till att uppfylla dina önskemål. Du kan exempelvis anlita oss för följande:

 • Papptak, takpapp och tjärpapp
 • Pappläggning
 • Takbeläggning
 • Plåttak, betongpannor och tegeltak
 • Läkt

Kontakta oss för prisförlag och lösningar

Vi är takspecialister och gör allt för att du ska bli nöjd med ditt takbyte. Vi erbjuder helhetslösningar utifrån dina unika önskemål. Självklart skickar vi en gratis offert för arbetet så att du kan studera prisförslaget i lugn och ro innan du fattar beslut. Vår takfirma erbjuder även totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer hela eller delar av byggprojektet.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *