Skorstensrenovering i Varberg & Halland

Har du problem med skorstenen? Hör av dig till oss så rycker vi ut och löser problemet! Vid skorstensrenoveringar bör du alltid anlita en certifierad och skicklig takfirma som kan säkerställa att arbetet utförs på ett rätt sätt. Vi har stor erfarenhet av skorstensrenoveringar och vi garanterar att arbetet genomförs på ett korrekt sätt. Om skorstensrenoveringen är en del av en mer omfattande renovering kan du anlita oss på totalentreprenad där vi sköter hela byggprocessen.

Skorstenen är fastighetens krona

Skorstenar har en både funktionella och estetiska egenskaper. Orsaken till en skorstensrenovering kan vara flera. Kanske vill du ändra fastighetens utseende genom att bygga om skorstenen? Skorstenen anses vara husets krona och därför är det viktigt att den är estetiskt tilltalande. Självklart måste skorstenen även fungera som den ska. Oavsett orsak så hjälper vi dig renovera just din skorsten.

Helhetslösningar med totalentreprenad

En skorstensrenovering kan också vara en del av en större renovering, exempelvis ett takbyte. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi sköter hela eller delar av byggprocessen. Vi sköter kontakten med samtliga aktörer vilket gör renoveringen mycket smidig. Efter många år i branschen har vi ett stort kontaktnät med pålitliga och kompetenta målare, plattsättare, snickare , elektriker och andra hantverkare. Tillsammans uppfyller vi dina takdrömmar.

Kostnadsfri offert för skorstensrenoveringen i Varberg

Hos oss får du alltid ett gratis prisförslag för skorstensrenoveringen och andra typer av byggprojektet. Vi är baserade i Varberg, men vårt verksamhetsområde inkluderar även andra områden i Halland, exempelvis Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *