Plåtslageri i Varberg & Halland

Ledar du efter Varbergs skickligaste plåtslagare? Välkommen till oss! Vi är ett professionellt och pålitligt plåtslageri som du kan anlita för alltifrån fönsterbleck, hängrännor och skorstenar till taksäkerhet, tätskiktsarbeten, snöröjning, fönsterrenoveringar, fasadarbeten, takplåtsmålning och vattenavrinning. Vi är baserade i Varberg men arbetar i hela Halland, inklusive Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad.

Professionellt plåtslageri för stora och små arbeten

Vi är experter inom plåtslageri och kan det mesta om tak, plåt och säkerhet. Vi fixar murning, putsning, gipsputs, takstegar, skivtäckning och mycket mer. Vi har många års branscherfarenhet och vi jobbar med många olika sorters material, inklusive följande:

 • Koppar
 • Zink
 • Lackad stålplåt
 • Rostfritt och aluminium.

Plåtslagare med erfarenhet av olika typer av fastigheter

Vi är ett erfaret och troget plåtslageri som utför takarbeten på många olika typer av fastigheter, inklusive industrilokaler, kommersiella fastigheter, restauranger, butiker, villor, radhus, flerbostadshus, sommarstugor, fritidshus och garage. Berätta för oss om ditt behov så hittar vi en lösning för just din fastighet!

Alltid hög service och gratis prisförslag

Vi är en serviceorienterad takfirma som garanterar ett gott bemötande. Vi gör vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och tar fram den bästa lösningen. Priset är en viktig del av arbetet och därför får du alltid en gratis offert från oss. Välkommen!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *