Byta stuprör & Hängrännor i Varberg & Halland

Vattenansamling på taket är något som du som fastighetsägare vill undvika eftersom det kan orsaka fuktskador och vattenläckor. Med smarta lösningar, exempelvis välfungerande stuprör och hängrör, kan vattnet enkelt kan rinna av taket. Efter många år i takbranschen är vi experter på tak och vattenavrinning. Du kan anlita oss för att effektivt installera hängrännor och stuprör och andra lösningar som tar bort vattnet från taket.

Säkra och hållbara tak med effektivt vattenavrinningen

Vi är kompetenta takläggare med många års erfarenhet av tak, rör, vatten och liknande. Vi ser till så att våra kunder har tak med god vattenavrinning. Du kan anlita oss för nyinstallationer såväl som byten och lagningar av stuprör och hängrör. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och ger råd om den bästa placeringen av rören. Resultatet är säkra och hållbara tak med stabil vattenavrinning.

Kontakta oss för ett prisförslag

Undrar du hur mycket det kostar att installera stuprör, montera hängrännor eller laga gamla rännor i Varberg? Hör av dig till oss så skickar vi ett prisförslag helt utan kostnad. Tala om vad du behöver hjälp med så hittar vi den bästa lösningen. Vi är verksamma i Varberg med omnejd. Vårt verksamhetsområde inkluderar även Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *