Byta Panel & Måla Träfasad i Varberg & Halland

En fastighet med träfasad är otroligt vacker om träpanelerna underhålls på rätt sätt. Trä är ett levande material som kräver regelbundet underhåll. Vi är experter på fasader och hjälper dig gärna att fixa din träfasad, oavsett om den är i behov av mindre lagningar och enstaka panelbyten eller en mer omfattande renovering och målning.

Ge träfasaden ett längre liv

Träfasadens livslängd beror på hur väl den sköts om. Genom regelbundet underhåll och målning kan du se till att träfasaden håller sig vacker i många år. Anlita alltid en bygg- och träspecialist för att byta träpaneler och för att måla om träfasaden. Trä är ett fantastiskt material, men det är viktigt att det hanteras på rätt sätt.

Fasadrenovering & Putsning av stenhus

Vi har många års erfarenhet av fasadrenoveringar, putsad stenfasad och träpaneler och vi hjälper dig gärna att inspektera, underhålla, tvätta, måla om och renovera träfasaden så att den får ett längre liv.

Gratis offert på arbeten i Varberg

Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha en gratis offert för fasadrenoveringen eller fasadmålningen. Privatpersoner kan utnyttja ROT-avdraget när de anlitar oss för byggarbeten, inklusive byte av träpaneler och målning. Vårt arbetsområde utgår från Varberg och inkluderar även Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Åsa, Onsala, Fjärås, Vallda, Mölndal, Västra Frölunda, Hovås, Mölnlycke, Härryda och södra Göteborg. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *