Byta Garagetak i Varberg & Halland

Garaget är ett utrymme som ofta glöms bort när det kommer till underhåll och renovering. Tänk på att även garagetaket behöver underhåll med jämna mellanrum. Det är viktigt att dina fordon och föremål skyddas ordentligt. Vi är en behörig takfirma som du kan anlita vid byte av garagetak, pappläggning, takbeläggning och andra arbeten relaterade till garagetaket. Vi kan också genomföra regelbundna kontroller för att säkerställa att garagetaket är i gott skick. På så sätt slipper du oroa dig för framtida problem.

Professionella takläggare i Varberg

Vi är en kundnära och välrenommerad takfirma med många års erfarenhet av garagetak. Vi hjälper dig gärna att inspektera, laga, byta, renovera och bygga ditt garagetak. Våra tjänster inkluderar även att lägga plåttak, papptak, tjärpapp och läkt. Våra serviceorienterade takläggare, tätskiktsmontörer och plåtslagare utför arbetet enligt dina önskemål.

Alltid rådgivning och gratis kostnadsförslag

Hör av dig till oss om du vill bolla idéer. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning och delar med oss av våra bästa tips när du ska reparera, byta ut eller lägga nytt garagetak. Självklart får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag så att du vet hur mycket det kostar att byta garagetak med oss. Privatpersoner kan använda sig av ROT-avdraget när de anlitar oss för takarbeten vilket reducerar kostnaden. Kontakta oss om du vill veta mer!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *