Byta Fönsterbleck i Varberg & Halland

Är det dags att byta ut fönsterblecken? Hör av dig till oss! Vi kan hjälpa till att byta, montera eller renovera dina fönsterbleck. Välkommen till oss! Vi är en noggrann takfirma i Varberg som utför garneringsarbeten och renoveringar av fönsterbleck. Det är viktigt att dina fönsterbleck fungerar som de ska för att vattenavrinningen ska vara stabil. Vi hjälper dig med det.

Minska risken för mögel och fuktskador

Vattenavrinningen är avgörande för att minska risken för fuktskador och mögel. Fönsterbleck är en ofta förbisedd detalj, men de spelar en viktig roll för att vattnet ska kunna rinna bort. Trasiga fönsterbleck ökar risken för fuktskador. Vi kan hjälpa dig att byta ut fönsterblecken och på så sätt minska risken för fuktskador i form av mögel och liknande.

Alla fastigheter behöver välfungerande fönsterbleck

Vi är ett plåtslageri med många års erfarenhet. Vi vet att alla fastigheter behöver fönsterbleck som är täta. Vi kan skapa fönsterbleck för alla typer av fastigheter, inklusive kommersiella fastigheter, BRF, flerbostadshus, sommarstugor, lagerlokaler, radhus, villor och lägenheter. Du kan anlita oss för inspektioner såväl som reparationer och byten av fönsterbleck.

Hör av dig för ett gratis prisförslag

Kontakta oss om du vill ha ett skräddarsytt prisförslag för just dina fönsterbleck. Vi skickar en gratis offert som du kan studera i lugn och ro. Vi är baserade i Varberg, men vi arbetar även i Mariedal, Getterön, Norra näs, Trönningenäs, Lindhov, Trönninge, Klastorp, Träslöv, Blixtorp, Hunnestad, Södra Näs, Nygård, Träslövsläge och Gamla Köpstad. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *